Смачна зимова випічка з яблуками, родзинками, корицею і горіхами

Сьогодні ми будемо готувати яблучний хліб з прянощами за рецептом ведучого каналу «Україна» Олексія Суханова, смачний і ароматний.

Яблучний хліб з родзинками і горіхами

Складові:

360 г яблук
60 г горіхів
70 г цукру
200 г борошна
90 г родзинок
50 г лікеру або коньяку
50 г апельсинового соку
10 г розпушувача
2 г кориці
2 г солі
1 ст. л. рослинної олії

Рецепт приготування:

Яблука нарізаємо невеликими шматочками і відкладаємо в бік.
У мисці змішуємо апельсиновий цукор, коньяк, цукор і трохи солі. Потім додаємо волоські горіхи, родзинки і все яблука, перемішуємо.
Потім змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додаємо яблучну суміш, ретельно перемішуємо.
Форму змащуємо маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто і змащуємо його олією.
Випікаємо 35 хвилин в розігрітій до 185 С духовці. Даємо хлібу трохи охолонути і дістаємо з форми.
Останній штрих – посипаємо кекс цукровою пудрою.

Джерело